Gepost op

Knooppuntkaart in ACSI Freelife magazine

Knooppuntkkaart in ACSI Freelife magazine


Groeten uit Knooppunt 26

ACSI Freelife magazine nr3 april/mei 2019 – Met defietsknooppunten kun je eenvoudig zelf je fietsroute uitstippelen. Als handzame toevoeging op apps, grote fietsknooppuntkaarten en routeplanners is er nu de Knooppuntkaart. Een handig, stevig en compact kaartje dat je makkelijk bij je steekt. Na gebruik kun je ‘m als ansicht versturen naar familie en vrienden met een schrijvertje over de gefietste route en de gezellige terrasjes onderweg. Op dit moment dekken de knooppuntkaarten nagenoeg heel Nederland.
knooppuntkaart.nl

Gepost op

Groot succes op Fiets en Wandelbeurs!

Knooppuntkaart.nl op de Fiets en Wandelbeurs 2019

 

De Knooppunt(ansicht)kaart is enorm enthousiast ontvangen door duizenden bezoekers (en ondernemers) op de Fiets en Wandelbeurs in de Jaarbeurs te Utrecht afgelopen 1, 2 en 3 maart 2019. Met dit overweldigend resultaat gaat Knooppuntkaart.nl het land in.

‘Fiets en Wandelbeurs – bezoekers dank jullie wel voor het grote enthousiasme voor de Knooppunt(ansicht)kaart!’

Èn run je zelf, of werk je bij een VVV of TIP, fietsverhuurbedrijf, hotel, camping, vakantiepark, boekwinkel, B&B of gastverblijf van Vrienden op de Fiets? En wil je je gasten en klanten verblijden met een Knooppuntkaart? Je ziet het; ze zijn bij uitstek zeer gewild.

Knooppuntkaarten zijn er voor de recreatie-fietser, toerist en ondernemer

Bekijk de regio’s bij jou in de buurt in het assortiment. De Knooppuntkaarten dekken op dit moment vrijwel heel Nederland.

Gepost op

Trouw bijlage Fiets & Wandelbeurs


‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑Publicatie‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑

Fietsknooppunt op de (ansicht)kaart

Trouw bijlage Fiets en Wandelbeurs

TROUW Vrijdag 22 februari Welke fietser kent ze niet, de fietsknooppunten? Bedacht door Hugo Bollen, een Belgische mijnbouwingenieur. Inmiddels heeft Nederland een landelijk fietsnetwerk waarover je zelf je fietsroute kunt uitstippelen, van knooppunt naar knooppunt. En nu is er iets nieuws, de fietsknooppunt-ansichtkaart. Een compact kaartje waarop de fietsknooppunten van je fietsgebied staan gedrukt. Handig, hoef je niet steeds op je smartphone te turen. Of op dat handgeschreven kladje. Ook leuk; adresseer je kaart, leuke tekst erop en verstuur ‘m als cadeau. Nummer 146 bijvoorbeeld, met de knooppunten rond Jaarbeurs Utrecht. >knooppuntkaart.nl, Stand: 4.C.80

Gepost op

Uitgeverij zet fietsknooppunten op de (ansicht)kaart


‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑PERSBERICHT‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑

Uitgeverij zet fietsknooppunten
op de (ansicht)kaart

UTRECHT – Op de Fiets en Wandelbeurs 1, 2 en 3 maart in de jaarbeurs te Utrecht presenteert Knooppuntkaart.nl ansichtkaarten met de fietsknooppunten uit de regio aan het grote publiek. De combinatie fietsknooppunt en ansicht is ontstaan na het herhaaldelijk open- en dichtvouwen van grote fietsroutekaarten op een vakantie in Friesland.

En juist deze combinatie maakt de Knooppuntkaart gewenst bij recreatie-fietser en toerist. Zien in welke richting je fietst. Bij voorkeur zonder smartphone. Gewoon een handig, mooi, stevig en compact kaartje wat je makkelijk bij je steekt om zelf je fietsroute te kiezen. Èn als ansicht ook leuk te versturen naar familie en vrienden met een schrijvertje over gefietste routes en gezellige terrasjes onderweg.

Op dit moment dekken de kaarten nagenoeg heel Nederland. Recreatie-fietsers en toeristen kunnen na de Fiets en Wandelbeurs de knooppunt(ansicht)kaarten uit de gewenste regio bestellen via de webshop.

De knooppuntkaart wordt ook onder de aandacht gebracht bij ondernemers uit de recreatie,- toerisme en horecabranche. Zij kunnen verkooppunt worden. Personaliseren is ook een optie. Dat maakt de Knooppuntkaart ook leuk als weggevertje.

Wie bekend is met het landelijk fietsnetwerk kent de fietsroutekaarten, fietsrouteplanners en apps. Daar komt nu dus ook de Knooppunt(ansicht)kaart bij.

‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑EINDE PERSBERICHT‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑

Niet voor publicatie:
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rivca, via info@knooppuntkaart.nl of M +31 6 10 30 18 76.

Fotobijschrift: 
Ansichtkaarten met de fietsknooppunten uit de regio.

De foto is gemaakt door Knooppuntkaart.nl en is rechtenvrij en kostenloos te publiceren.

https://knooppuntkaart.nl