Geplaatst op

Fietsen in de gemeente Hellendoorn

Denk je aan de gemeente Hellendoorn, dan denk je aan…
De Hellendoornse Berg, Nationaal Park Sallandse Heuvelrug met de 16 heuvels, rivier de Regge, stuwwallen, zwerfkeien, grafheuvels, schitterende uitzichten, het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug, sterrenwacht Hellendoorn, het Planetarium, gezellige horeca en natuurlijk avonturenpark Hellendoorn.

Ontdek fietsend de gemeente Hellendoorn in de provincie Overijssel via de online fietskaart van Knooppuntkaart.nl

Via de rode knop hierboven kom je op de online gemeentefietskaart met alle fietsknooppunten die binnen deze gemeente liggen. Nu kun je de route ‘Rondje in de gemeente Hellendoorn’ van 38 km volgen of zelf een fietsroute uitstippelen. Ben je nog niet bekend met het landelijke fietsknooppuntennetwerk? Lees dan het bericht Hallo recreatiefietser!
Veel fietsplezier!

Wil je als ondernemer zichtbaar én klikbaar zijn op deze gemeente fietskaart met de fietsknooppunten? Laat het weten. Dat kan via info@knooppuntkaart.nl Deze plek kun je namelijk niet bestellen via de webshop.

Een andere mogelijkheid is een vermelding als ‘gemeente Tip en Hotspotter’ hieronder op deze webpagina. Deze bestelling kun je plaatsen via info@knooppuntkaart.nl of via de webshop.

Tip en hotspotters in de gemeente Hellendoorn

Met dank aan alle Tip en Hotspotters en ondernemers met een plek op de gemeente fietskaarten die het mede mogelijk maken dat recreanten en toeristen de online Knooppuntkaarten en routes vrij kunnen gebruiken.

Boerderijcamping en winkel ‘t Spikkie Nabij Knooppunt 02
Deze boerderijcamping en winkel met heerlijke streekproducten ligt aan de voet van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Een mooi centraal vertrekpunt om het prachtige landschap op de fiets of wandelend te verkennen.
Bekijk locatie op de gemeente fietskaart van Hellendoorn
Veldhuisweg 8, Haarle
www.spikkie.nl

Nationaal Park Sallandse Heuvelrug
De Sallandse Heuvelrug, een stuwwal, is ontstaan in de voorlaatste ijstijd. Met 26 heuvels, uitgestrekte heide, bossen, vergezichten en de rijke historie. Een prachtig natuurgebied om fietsend te ontdekken.
Foto: Eric de Redelijkheid via flickr
www.sallandseheuvelrug.n

B&B Biej’ oons tuus Nabij knooppunt 13
Deze B&B ligt op 800 meter van het Pieterpad aan de rand van de Sallandse Heuvelrug en het dorp Hellendoorn. Maar ook het Marskramerpad en het Vechtdal liggen in de buurt. Kortom, vanaf deze stek is het heerlijk fietsen en wandelen.
Vonkerserve 23, Hellendoorn
www.biejoonstuus.nl

B&B Het Vinkenest Nijverdal Nabij knooppunt 58
Heerlijk in een natuurlijke omgeving vertoeven, gelegen tussen De Sallandse Heuvelrug en het Reggedal, de vele oude gebruiken, cultuur maar ook outdoor mogelijkheden, gezellige horeca met haar terrasjes.
Ericaweg 26, Nijverdal
www.hetvinkenestnijverdal.nl

Hallo! Hier de maakster van De Knooppunt(ansicht)kaart… Ben je ondernemer in deze gemeente en wil je ook vermeld worden? Of het nu gaat om een plek op de online-gemeente-fietskaart met de fietsknooppunten zelf. Of dat het om een vermelding gaat als ‘Gemeente Tip en Hotspotter’. Laat het weten via info@knooppuntkaart.nl en vermeld om welke gemeente het gaat.Jammer genoeg komt het voor dat bordjes onderweg foetsie of kapot zijn. Dit kun je doorgeven aan Meldpuntroutes.nl Dit landelijk meldsysteem zorgt dat de melding bij de juiste instantie terechtkomt.

Ook komt het voor dat het fietsknooppuntennetwerk zélf veranderd. Doordat er bijvoorbeeld nieuwe knooppunten bijkomen, verdwijnen of een andere plek krijgen. Geef dan een seintje via info@knooppuntkaart.nl wordt deze online fietskaart aangepast. Weet dat gedrukte Knooppunt(ansicht)kaarten zijn bijgewerkt tot de meest recente tot het moment van drukken.