Geplaatst op

Fietsen in de gemeente Súdwest-Fryslân

Denk je aan de gemeente Súdwest-Fryslân, dan denk je aan…
Het IJsselmeer, meren, poelen, zeilen, watersport, Het vrouwtje van Stavoren, Makkumer aardewerk, Hindelooper schilderkunst, De Waterpoort, de Sneekweek, het Jopie Huisman Museum, het watervogelreservaat in het natuurgebied de Warkumerwaard. En natuurlijk aan zes van de Friese elfsteden; Bolsward, Hindeloopen, IJlst, Sneek, Stavoren en Workum.

Ontdek fietsend de gemeente Súdwest-Fryslân in de provincie Friesland via de online fietskaart van Knooppuntkaart.nl

Via de rode knop hierboven kom je op de online gemeentefietskaart met alle fietsknooppunten die binnen deze gemeente liggen. Nu kun je de route ‘Rondje in de gemeente Súdwest-Fryslân’ volgen of zelf een fietsroute uitstippelen. Ben je nog niet bekend met het landelijke fietsknooppuntennetwerk? Lees dan het bericht Hallo recreatiefietser!
Veel fietsplezier!

De gemeente Súdwest-Fryslân ligt in de provincie Friesland. Buurgemeenten zijn Harlingen, Waadhoeke, Leeuwarden en De Fryske Marren.

Wil je als ondernemer zichtbaar én klikbaar zijn op deze gemeente fietskaart met de fietsknooppunten? Laat het weten. Dat kan via info@knooppuntkaart.nl Deze plek kun je namelijk niet bestellen via de webshop.

Een andere mogelijkheid is een vermelding als ‘gemeente Tip en Hotspotter’ hieronder op deze webpagina. Deze bestelling kun je plaatsen via info@knooppuntkaart.nl of via de webshop.

Tip en hotspotters in de gemeente Súdwest-Fryslân

Corriente’s Kofjehûske Nabij Knooppunt 94
Op deze locatie kan je een lekkere hap halen, een simpele maaltijd nuttigen en een echte high tea reserveren. Zij gebruiken in grote mate producten van lokale ondernemers en schenken extra aandacht aan gasten en aan de cliënten die hier werkzaam zijn.
Hoofdstraat 17, Koudum
kofjehuske.nl

Hallo! Hier de maakster van De Knooppunt(ansicht)kaart… Ben je ondernemer in deze gemeente en wil je ook vermeld worden? Of het nu gaat om een plek op de online-gemeente-fietskaart met de fietsknooppunten zelf. Of dat het om een vermelding gaat als ‘Gemeente Tip en Hotspotter’. Laat het weten via info@knooppuntkaart.nl en vermeld om welke gemeente het gaat.Jammer genoeg komt het voor dat bordjes onderweg foetsie of kapot zijn. Dit kun je doorgeven aan Meldpuntroutes.nl Dit landelijk meldsysteem zorgt dat de melding bij de juiste instantie terechtkomt.

Ook komt het voor dat het fietsknooppuntennetwerk zélf veranderd. Doordat er bijvoorbeeld nieuwe knooppunten bijkomen, verdwijnen of een andere plek krijgen. Geef dan een seintje via info@knooppuntkaart.nl wordt deze online fietskaart aangepast. Weet dat gedrukte Knooppunt(ansicht)kaarten zijn bijgewerkt tot de meest recente tot het moment van drukken.