Fietsroutes

Naast de bedrukte (gepersonaliseerde) fietskaarten nu de eerste fietsroute online!
Samengesteld door de maakster van De Knooppunt(ansicht)kaart.
Helder en overzichtelijk. Zonder van te voren veel te verklappen, blijven de routes verrassend en kan je de regio fietsend ontdekken.

Knooppuntkaart.nl start met fietsroutes verzamelen en uitwerken. Voor recreatiefietsers, toeristen en bezoekers in bijna alle regio’s van ons land.

Om dit te realiseren benadert Knooppuntkaart.nl ook lokale ondernemers uit de recreatie- toerisme en horecabranche in Nederland. Denk aan B&B’s, VVV’s, Toeristische Informatiepunten, fietsverhuurders, hoteliers, campings, vakantieparken, restaurants en ijssalons.

Ben jij ondernemer binnen deze branche, en weet jij ook een mooie fietsroute via het fietsknooppuntennetwerk in je eigen omgeving die valt binnen één van de kaartnummers van De Knooppuntkaart? En wil je deze aanbieden? Dat kan, sponsor de route! Sta met de naam van je onderneming vermeld bij de route met foto/logo, tekst, adres en link naar je eigen website.
Of sponsor een fietsroute die is samengesteld door Knooppuntkaart.nl zelf.

Bekijk ‘Route Schagen – Westfriese Omringdijk’ en zie hoe de route en ondernemersplek wordt vormgegeven.

Natuurlijk kunnen ondernemers deze Knooppunt(ansicht)kaart mét route ook gedrukt bestellen. Gepersonaliseerd, met je logo en adres achterop.

Met elke fietsroute die wordt aangeboden op de site, doneert Knooppuntkaart.nl dit jaar een bedrag aan ReumaNederland. Mail je bedrijfsnaam en telefoonnummer naar info@knooppuntkaart.nl voor meer informatie. Binnen 24 uur op werkdagen neemt knooppuntkaart.nl contact met je op.