Fietsroutes

Naast de bedrukte (gepersonaliseerde) fietskaarten nu de eerste fietsroute online!
Samengesteld door de maakster van De Knooppunt(ansicht)kaart.
Helder en overzichtelijk. Zonder van te voren veel te verklappen, blijven de routes verrassend en kan je de regio fietsend ontdekken.

Knooppuntkaart.nl start met fietsroutes verzamelen en uitwerken. Voor recreatiefietsers, toeristen en bezoekers in bijna alle regio’s van ons land.

Top voor ondernemers uit de recreatie- toerisme en horecabranche in Nederland. Denk aan B&B’s, VVV’s, Toeristische Informatiepunten, fietsverhuurders, hoteliers, campings, vakantieparken, restaurants en ijssalons.

Ben jij ondernemer binnen deze branche, en weet jij ook een mooie fietsroute via het fietsknooppuntennetwerk in je eigen omgeving die valt binnen één van de kaartnummers van De Knooppuntkaart? En wil je deze aanbieden? Dat kan! Gepersonaliseerd! Sta met logo en naam van je onderneming vermeld bij de route op de site van knooppuntkaart.nl. Én ontvang de route-afbeelding ook voor op je eigen site! Of sponsor een fietsroute die is samengesteld door Knooppuntkaart.nl zelf.

Bekijk hier de aangeboden ‘Route 1 vanuit Bergen’ van Fietsverhuur BonBonBike uit Bergen, en zie hoe deze wordt vormgegeven.

Ook kunnen ondernemers deze route gedrukt op een Knooppunt(ansicht)kaart bestellen. Gepersonaliseerd, met je logo en adres achterop.

Met elke fietsroute die wordt aangeboden door een ondernemer op de site, doneert Knooppuntkaart.nl dit jaar een bedrag aan ReumaNederland. Mail je bedrijfsnaam en telefoonnummer naar info@knooppuntkaart.nl voor meer informatie. Binnen 24 uur op werkdagen neemt knooppuntkaart.nl contact met je op.