Hallo boekhandelaren, braderie en marktverkopers!

Knooppunt(ansicht)kaart

Zijn jullie al bekend met de Knooppunt(ansicht)kaart?
De ansichtkaart met de fietsknooppunten uit de regio.

Vorig jaar heeft Knooppuntkaart.nl op de Fiets en Wandelbeurs gestaan in de Jaarbeurs te Utrecht om de kaarten te presenteren aan fietsend Nederland. Duizenden bezoekers (en ondernemers) zijn enorm enthousiast over de ansichtkaarten met de fietsknooppunten uit de regio. Met dit overweldigend resultaat gaat Knooppuntkaart.nl het land in.

Leuk voor jullie klanten! Ansichtkaarten met de fietsknooppunten uit de regio

De unieke combinatie van fietsknooppunten èn ansichtkaart. Het praktisch handzame kaartje wat je makkelijk bij je steekt met de fietsknooppunten uit de omgeving om zelf je fietsroute te kiezen. Zonder gedoe met grote fietskaarten of scrollen op je mobiel tijdens het fietsen. Nee, gewoon lekker eenvoudig. Èn als ansicht ook leuk te versturen aan familie en vrienden met een(vakantie)groet over de gefietste routes, de omgeving en de gezellige terrasjes onderweg. 

Ben je boekhandelaar, sta je op de markt of braderie en wil je verkooppunt worden?

De Knooppunt(ansicht)kaarten uit je eigen regio bestel je via de webshop en zijn zeer aantrekkelijk voor je klanten.
Je klanten fietsen er mee weg!

Het is makkelijk om eerst op assortiment te klikken om vervolgens de gewenste regio(s) te kiezen.

Zijn er nog vragen? Stuur ze via de mail naar info@knooppuntkaart.nl of wil je liever telefonisch contact? Mail dan je telefoonnummer. Knooppuntkaart.nl neemt binnen 24 uur telefonisch contact met je op.