Geplaatst op

Route Sint Maartenszee (48,7 km)

Deze route wordt aangeboden door: De maakster van De Knooppunt(ansicht)kaart

© copyright Knooppuntkaart.nl
Geen van de Knooppuntkaarten mogen worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij
elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opname, of enig andere manier, zonder voorafgaande toestemming van de uitgever.

Route Sint Maartenszee (48,7 km)

Fietsknooppuntroute 38378733392046080749481345217322882938

Wil je onderweg meer weten over de dorpen waar je doorheen fietst?
De fietsknooppunten die groen gekleurd zijn hierboven in de rij, linken naar beziens- en wetenswaardigheden van deze omgeving.

Welke afstand heeft deze route?
Deze fietsroute is in totaal 48,7 kilometer lang.

Bij welk knooppunt start deze route?
De route start bij fietsknooppunt 38 in Sint Maartenszee (Sint Maartensvlotbrug) op de kruising ZeewegBelkmerweg.
Je kan deze fietsronde ook starten bij een ander fietsknooppunt uit de route en vervolgens de routevolgorde aanhouden. Of de fietsknooppunten in tegenovergestelde richting fietsen wanneer je voorkeur hebt voor bijvoorbeeld de windrichting.

Door welk landschap fiets je?
Door prachtig gevarieerd landschap van duinen, bos en polder. Met zelfs een stuk Noordzee aan je zijde wanneer je dwars door De Hondsbossche Duinen fietst, van Petten naar Camperduin. Vervolgens heerlijk door de bossen, de gezellige dorpjes en langs het Natura 2000-gebied Abtskolk. Kortom fantastisch mooi!

Bezienswaardigheden uitgelicht
Bij Petten, monument het Palendorp. Zichtbaar wanneer je de fietsknooppunt-route even links of rechts laat liggen en het strand op gaat. En in het centrum van Schoorl, aan de rand van de Schoorlse Duinen het Klimduin van 51 meter hoog.

Horeca onderweg
Fietsend door Sint Maartenszee, Petten, Camperduin, Bergen aan Zee, Bergen, Schoorl en Groet veel gezellige restaurants en terrasjes onderweg. Soms moet je hiervoor een klein stukje afwijken van de route.
Eén druk op de knop en zie de tips en hotspots van deze regio!

Waar is het eindpunt van deze route?
Deze route eindigt ook weer in Sint Maartenszee bij fietsknooppunt 38.


Deze fietsroute wordt aangeboden door:

De maakster van Knooppuntkaart.nl Nabij knooppunt 45
Weet jij ook een mooie fietsroute in je eigen regio die valt binnen één van de kaartnummers van De Knooppuntkaart? Én wil je deze als routetip aanbieden? Dat kan. Sponsor de route! Sta met de naam van je onderneming vermeld in de route-informatie zelf, en op deze plek. Net als in dit voorbeeld, met foto/logo, tekst, adres en link naar je eigen website. Met elke fietsroute die wordt aangeboden op de site, doneert Knooppuntkaart.nl dit jaar een bedrag aan ReumaNederland. Mail je bedrijfsnaam en telefoonnummer naar info@knooppuntkaart.nl Binnen 24 uur, op werkdagen, neemt knooppuntkaart.nl contact met je op.