Geplaatst op

Tips en hotspots van Knooppuntkaart 059

Kaartnummer 059

Bed and Breakfast Boschzicht Doorn Nabij knooppunt 05
Voor een comfortabel verblijf en een prettige nachtrust in een schitterende omgeving met uitstekende fiets- en wandelmogelijkheden en musea. Daarnaast zijn steden als Utrecht en Amersfoort goed bereikbaar. Ook het pittoreske Wijk bij Duurstede en Amerongen zijn zeker een bezoek waard.
Mesdaglaan 11, Doorn
www.bbdoorn.nl

Fietsspecialist van den Berg Nabij knooppunt 08
Huur een fiets bij Van den Berg Fietsspecialist in Doorn voor een heerlijke dag op de Utrechtse Heuvelrug, het aangrenzende coulisselandschap van de Langbroeker Wetering met landgoederen en kastelen. Of de dorpen Maarn, Doorn, Driebergen, Amerongen en Leersum.
Amersfoortseweg 57, Doorn
www.vandenbergfietsen.nl

Restaurant ‘t Vosje Nabij knooppunt 06
‘t Vosje ligt aan de rand van Maarn centraal gelegen op de Utrechtse Heuvelrug. Een ideale locatie voor een lekkere lunch of uitgebreid diner. Met verse smaakvolle gerechten en een vriendelijk geprijsde menukaart. En Fiets-oplaadpunt!
Planetenbaan 9, Maarn
restaurantvosje.nl

Vakantiecentrum De Halm Nabij knooppunt 07
Een gezellige familiecamping om volop te genieten van een welverdiende vakantie. Kies een mooie verscholen kampeerplek uit in het bos, huur een luxe stacaravan of reserveer een ruime seizoenplaats. 
Maarnse Grindweg 43-45, Maarn

www.vakantiecentrumdehalm.nl

La Piazza IJs Nabij knooppunt 96
La Piazza heeft een uitgebreid assortiment vers bereid Italiaans sorbetijs, roomijs. Bezoek het meer dan 200 jaar oude kerkplein in Driebergen-Rijsenburg voor een heerlijk Italiaans ijsje. 
Kerkplein 4 A, Driebergen-Rijsenburg
lapiazzaijs.nl

Ben je ondernemer uit de regio van Knooppuntkaart 059 en wil je ook vermeld worden? 
Ja, ik wil ook vermeld worden op Tips en Hotspots