Geplaatst op

Tips en hotspots van Knooppuntkaart 069

Kaartnummer 069

Het Grote Kabouterbos Nabij knooppunt 91
Even buiten Dronten, midden in het Roggebotzand, is een magische plek vol dieren, prachtige natuur en….Kabouters! Tussen de bomen vindt je prachtige kabouterhuisjes waar je kunt spelen, een superspringkussen, grote schommels, leuke waterpaddenstoelen, én natuurlijk een heel lekker pannenkoekenhuis!
Roggebotweg 21, Dronten
www.kabouterbosdronten.nl

Boerderijcamping De Hinde Nabij knooppunt 96
Boerderijcamping gelegen in Flevoland aan de rand van Dronten, dicht bij het Drontermeer en diverse bossen. Tussen Kampen en Elburg, bij het Veluwemeer en zoals gezegd bosrijke omgeving.
Stobbenweg 6, Dronten
campingdehinde.nl

Restaurant At Sea Nabij knooppunt 96
Hier kun je terecht voor een kop koffie, een borrel, een lekkere lunch of een heerlijk diner. Ook kun je overnachten in een compleet gemeubileerde safaritent aan het water tussen de ruisende boomtoppen, het glinsterende meer en zeilbootjes die spelen met de wind.
Drontermeerdijk 13, Dronten
www.atsea-restaurant.nl

THUIS eten en wonen Nabij knooppunt 15
Woonwinkel & restaurant in Dronten. Gewoon ècht genieten. Dat is de kern. Samen eten, samen wonen, samen genieten van elkaar, thuis met het gezin, de familie en vrienden. THUIS eten & wonen is wat een thuis betekent.
De Rede 45, Dronten
www.thuisetenenwonen.nl

Restaurant Beachclub NU  Nabij knooppunt 46
Krijg direct het relaxte vakantiegevoel. Geniet van het prachtige uitzicht met aan de ene kant het Veluwemeer en aan de andere kant de weidse Flevopolder. Het restaurant heeft één van de meest weidse uitzichten in de regio Elburg, Harderwijk en Kampen.
Bremerbergdijk 10, Biddinghuizen
www.beachclubnu.nl

Ben je ondernemer uit de regio van Knooppuntkaart 069 en wil je ook vermeld worden? 
Ja, ik wil ook een vermelding op Tips en Hotspots