Geplaatst op

Uitgeverij zet fietsknooppunten op de (ansicht)kaart


‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑PERSBERICHT‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑

Uitgeverij zet fietsknooppunten
op de (ansicht)kaart

UTRECHT – Op de Fiets en Wandelbeurs 1, 2 en 3 maart in de jaarbeurs te Utrecht presenteert Knooppuntkaart.nl ansichtkaarten met de fietsknooppunten uit de regio aan het grote publiek. De combinatie fietsknooppunt en ansicht is ontstaan na het herhaaldelijk open- en dichtvouwen van grote fietsroutekaarten op een vakantie in Friesland.

En juist deze combinatie maakt de Knooppuntkaart gewenst bij recreatie-fietser en toerist. Zien in welke richting je fietst. Bij voorkeur zonder smartphone. Gewoon een handig, mooi, stevig en compact kaartje wat je makkelijk bij je steekt om zelf je fietsroute te kiezen. Èn als ansicht ook leuk te versturen naar familie en vrienden met een schrijvertje over gefietste routes en gezellige terrasjes onderweg.

Op dit moment dekken de kaarten nagenoeg heel Nederland. Recreatie-fietsers en toeristen kunnen na de Fiets en Wandelbeurs de knooppunt(ansicht)kaarten uit de gewenste regio bestellen via de webshop.

De knooppuntkaart wordt ook onder de aandacht gebracht bij ondernemers uit de recreatie,- toerisme en horecabranche. Zij kunnen verkooppunt worden. Personaliseren is ook een optie. Dat maakt de Knooppuntkaart ook leuk als weggevertje.

Wie bekend is met het landelijk fietsnetwerk kent de fietsroutekaarten, fietsrouteplanners en apps. Daar komt nu dus ook de Knooppunt(ansicht)kaart bij.

‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑EINDE PERSBERICHT‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑‑

Niet voor publicatie:
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rivca, via info@knooppuntkaart.nl of M +31 6 10 30 18 76.

Fotobijschrift: 
Ansichtkaarten met de fietsknooppunten uit de regio.

De foto is gemaakt door Knooppuntkaart.nl en is rechtenvrij en kostenloos te publiceren.

https://knooppuntkaart.nl