Dag hotelier!

Knooppunt(ansicht)kaart

Al bekend met de Knooppunt(ansicht)kaart?
De ansichtkaart met de fietsknooppunten uit de regio.

In 2019 heeft Knooppuntkaart.nl op de Fiets en Wandelbeurs gestaan in de Jaarbeurs te Utrecht om de kaarten te presenteren aan fietsend Nederland. Duizenden bezoekers (en ondernemers) zijn enorm enthousiast over de ansichtkaarten met de fietsknooppunten uit de regio. Met dit overweldigend resultaat gaat Knooppuntkaart.nl het land in.

Leuk voor hotelgasten! Ansichtkaarten met de fietsknooppunten uit de regio

De unieke combinatie van fietsknooppunten èn ansichtkaart. Het praktisch handzame kaartje wat je makkelijk bij je steekt met de fietsknooppunten uit de omgeving om zelf je fietsroute te kiezen. Geen gedoe met grote fietskaarten of scrollen op je mobiel tijdens het fietsen. Nee, gewoon lekker eenvoudig. Èn als ansicht ook leuk om te versturen naar familie en vrienden met een schrijvertje over gefietste routes, de omgeving en het hotel waar je heerlijk kan slapen en gezellig kan eten en drinken.

De Knooppunt(ansicht)kaarten uit je eigen regio bestel je via de webshop en zijn zeer aantrekkelijk voor hotelgasten. Voor de verkoop of als weggevertje met je eigen logo en adres op de achterkant van de Knooppuntkaart; de beste mond tot mondreclame. Of in dit geval van kaart tot kaart 😉
Het is makkelijk om eerst op assortiment te klikken om vervolgens de gewenste regio(s) te kiezen.

Zijn er nog vragen? Stuur ze via de mail naar info@knooppuntkaart.nl of wil je liever telefonisch contact? Mail je telefoonnummer. Knooppuntkaart.nl neemt binnen 24 uur telefonisch contact met je op.