Geplaatst op

Fietsen in de gemeente Apeldoorn

Denk je aan de gemeente Apeldoorn, dan denk je aan…
Veel natuur, de Veluwe, bossen, heidevelden, Het Aardhuis, Paleis het Loo, Kroondomein Het Loo, Radio Kootwijk, Het Kröller-Müller, musea, De Apenheul, Centraal Beheer, Julianatoren, kinder attracties, rijks- en gemeente monumenten, de stad Apeldoorn met winkels en horeca, cultuur, parken en omringende dorpen.

Ontdek fietsend de gemeente Apeldoorn in de provincie Gelderland via de online fietskaart van Knooppuntkaart.nl

Via de rode knop hierboven kom je op de online gemeentefietskaart met alle fietsknooppunten die binnen deze gemeente liggen. Nu kun je zelf een fietsroute uitstippelen. Ben je nog niet bekend met het landelijke fietsknooppuntennetwerk? Lees dan het bericht Hallo recreatiefietser!
Veel fietsplezier!

Wil je als ondernemer zichtbaar én klikbaar zijn op deze gemeente fietskaart met de fietsknooppunten? Laat het weten. Dat kan via info@knooppuntkaart.nl Deze plek kun je namelijk niet bestellen via de webshop.

Een andere mogelijkheid is een vermelding als ‘gemeente Tip en Hotspotter’ hieronder op deze webpagina. Deze bestelling kun je plaatsen via info@knooppuntkaart.nl of via de webshop.

Tip en hotspotters in de gemeente Apeldoorn

Met dank aan alle lokale Tip en Hotspotters én ondernemers met een plek op een gemeente fietskaart! Jullie maken het mogelijk dat recreanten en toeristen de online Knooppuntkaarten en routes vrij kunnen gebruiken om zo fietsend de omgeving te ontdekken!
Zo promoten jullie samen deze regio!

Ook meedoen deze regio samen op de kaart te zetten? Mail naar info@knooppuntkaart.nl

Veluwe Specialist Uddel Nabij knooppunt 61 en 02
Kom naar de Veluwe Specialist Uddel en verken de Veluwe met de populaire E-chopper, de grappige E-loopfiets of tandem. En als je van nostalgie houd kan je op pad met de klassieke Mini Cooper.
Garderenseweg 136, Uddel
www.veluwespecialist.nl/uddel

Restaurant De Veluwe Nabij knooppunt 13
Hier wordt gekookt met verse en seizoensgebonden producten. Restaurant De Veluwe is de perfecte uitvalbasis voor natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars.
Bekijk locatie op de gemeente fietskaart van Apeldoorn
Krimweg 28, Hoenderloo
restaurantdeveluwe.nl

Brunch Nabij knooppunt 13
Bakkerij, lunchroom en ijssalon met ambachtelijke broden, lekker gebak, belegde broodjes of een heerlijk bakje koffie. Met een zonnetje op het terras of gezellig binnen bij de haard is het hier goed vertoeven.
Bekijk locatie op de gemeente fietskaart van Apeldoorn
Apeldoornseweg 16, Hoenderloo
www.brunchhoenderloo.nl

Brasserie De Alba Nabij knooppunt 91
Brasserie De Alba, vernoemd naar de oude kalkzandsteenfabriek ‘De Alba’ is er voor een lekkere maaltijd, een drankje met een borrelhapje, koffie met zelfgemaakt gebak, of een frietje.
Bekijk locatie op de gemeente fietskaart van Apeldoorn
Vinkenkamp 10, Lieren
brasseriedealba.nl

Hallo! Hier de maakster van De Knooppunt(ansicht)kaart… Ben je ondernemer in deze gemeente en wil je ook vermeld worden? Of het nu gaat om een plek op de online-gemeente-fietskaart met de fietsknooppunten zelf. Of dat het om een vermelding gaat als ‘Gemeente Tip en Hotspotter’. Laat het weten via info@knooppuntkaart.nl en vermeld om welke gemeente het gaat.Jammer genoeg komt het voor dat bordjes onderweg foetsie of kapot zijn. Dit kun je doorgeven aan Meldpuntroutes.nl Dit landelijk meldsysteem zorgt dat de melding bij de juiste instantie terechtkomt.

Ook komt het voor dat het fietsknooppuntennetwerk zélf veranderd. Doordat er bijvoorbeeld nieuwe knooppunten bijkomen, verdwijnen of een andere plek krijgen. Geef dan een seintje via info@knooppuntkaart.nl wordt deze online fietskaart aangepast. Weet dat gedrukte Knooppunt(ansicht)kaarten zijn bijgewerkt tot de meest recente tot het moment van drukken.