Geplaatst op

Fietsen in de gemeente Apeldoorn

Denk je aan de gemeente Apeldoorn, dan denk je aan…
Veel natuur, de Veluwe, bossen, heidevelden, Het Aardhuis, Paleis het Loo, Kroondomein Het Loo, Radio Kootwijk, Het Kröller-Müller, musea, De Apenheul, Centraal Beheer, Julianatoren, kinder attracties, rijks- en gemeente monumenten, de stad Apeldoorn met winkels en horeca, cultuur, parken en omringende dorpen.

Ontdek fietsend de gemeente Apeldoorn in de provincie Gelderland via de online fietskaart van Knooppuntkaart.nl

Tip en hotspotters in de gemeente Apeldoorn

Veluwe Specialist Uddel Nabij knooppunt 61 en 02
Kom naar de Veluwe Specialist Uddel en verken de Veluwe met de populaire E-chopper, de grappige E-loopfiets of tandem. En als je van nostalgie houd kan je op pad met de klassieke Mini Cooper.
Garderenseweg 136, Uddel
www.veluwespecialist.nl/uddel

Knooppuntkaart
Hallo! Hier de maakster van De Knooppunt(ansicht)kaart… Wil je ook vermeld worden als Tip en Hotspotter in deze gemeente tegen een kleine vergoeding? Plaats je bestelling via de mail en vermeld hierbij om welke gemeente het gaat.
info@knooppuntkaart.nl

Ben je ondernemer in de gemeente Apeldoorn en wil je ook vermeld worden? Plaats je bestelling via de mail en vermeld hierbij om welke gemeente het gaat.Jammer genoeg komt het voor dat bordjes onderweg foetsie of kapot zijn. Dit kun je doorgeven aan Meldpuntroutes.nl Dit landelijk meldsysteem zorgt dat de melding bij de juiste instantie terechtkomt.

Ook komt het voor dat het fietsknooppuntennetwerk zélf veranderd. Doordat er bijvoorbeeld nieuwe knooppunten bijkomen, verdwijnen of een andere plek krijgen. Geef dan een seintje via info@knooppuntkaart.nl wordt deze online fietskaart aangepast. Weet dat gedrukte Knooppunt(ansicht)kaarten zijn bijgewerkt tot de meest recente tot het moment van drukken.