Geplaatst op

Fietsen in de gemeente Sluis

Denk je aan de gemeente Sluis, dan denk je aan…
Zee, stranden, paalhoofden, badplaatsen, natuurgebieden Westerschelde en het Verdronken Land van Saeftinghe, de Herdijkte- en de Verdronken Zwarte Polder, het Zwin en Kievittepolder, kreek het Groote Gat, recreatiegebied Waterdunen en de slik en zandplaten van Hooge Platen, speel- en bunkerpark Groede Podium, een stuk UNESCO Werelderfgoed Neder-Germaanse Limes met de rijke historie over Romeins Aardenburg, forten, schansen en vestingsteden uit de tijd van de Tachtigjarige Oorlog en natuurlijk Vuurtoren Breskens uit 1867.

Ontdek fietsend de gemeente Sluis in de provincie Zeeland via de online fietskaart van Knooppuntkaart.nl

Via de rode knop hierboven: ‘Klik naar fietskaart’, kom je op de online gemeentefietskaart met alle fietsknooppunten die binnen deze gemeente liggen. Nu kun je zelf een fietsroute uitstippelen. Ben je nog niet bekend met het landelijke fietsknooppuntennetwerk? Lees dan het bericht Hallo recreatiefietser!
Veel fietsplezier!

Wil je als ondernemer zichtbaar én klikbaar zijn op deze gemeente fietskaart met de fietsknooppunten? Laat het weten. Dat kan via info@knooppuntkaart.nl Deze plek kun je namelijk niet bestellen via de webshop.

Een andere mogelijkheid is een vermelding als ‘gemeente Tip en Hotspotter’ hieronder op deze webpagina. Deze bestelling kun je plaatsen via info@knooppuntkaart.nl of via de webshop.

Tip en hotspotters in de gemeente Sluis

Hallo! Hier de maakster van De Knooppunt(ansicht)kaart… Ben je ondernemer in deze gemeente en wil je ook vermeld worden? Of het nu gaat om een plek op de online-gemeente-fietskaart met de fietsknooppunten zelf. Of dat het om een vermelding gaat als ‘Gemeente Tip en Hotspotter’. Laat het weten via info@knooppuntkaart.nl en vermeld om welke gemeente het gaat.Jammer genoeg komt het voor dat bordjes onderweg foetsie of kapot zijn. Dit kun je doorgeven aan Meldpuntroutes.nl Dit landelijk meldsysteem zorgt dat de melding bij de juiste instantie terechtkomt.

Ook komt het voor dat het fietsknooppuntennetwerk zélf veranderd. Doordat er bijvoorbeeld nieuwe knooppunten bijkomen, verdwijnen of een andere plek krijgen. Geef dan een seintje via info@knooppuntkaart.nl wordt deze online fietskaart aangepast. Weet dat gedrukte Knooppunt(ansicht)kaarten zijn bijgewerkt tot de meest recente tot het moment van drukken.