Geplaatst op

Fietsen in de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Denk je aan de gemeente Utrechtse Heuvelrug, dan denk je aan…
Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, de Heuvelrug die meer dan 150.000 jaar geleden is ontstaan in de voorlaatste ijstijd, bossen, heuvels, de Amerongse Bovenpolder, de Nederrijn, de meer dan 100 broedende vogelsoorten, Nationaal Bomenmuseum Gimborn, dorpen met gezellige horeca, Huis Doorn en natuurlijk Kasteel Amerongen.

Ontdek fietsend de gemeente Utrechtse Heuvelrug in de provincie Utrecht via de online fietskaart van Knooppuntkaart.nl

Via de rode knop hierboven kom je op de online gemeentefietskaart met alle fietsknooppunten die binnen deze gemeente liggen. Nu kun je de route ‘Rondje in de gemeente Utrechtse Heuvelrug’ volgen of zelf een fietsroute uitstippelen. Ben je nog niet bekend met het landelijke fietsknooppuntennetwerk? Lees dan het bericht Hallo recreatiefietser!
Veel fietsplezier!

Wil je als ondernemer zichtbaar én klikbaar zijn op deze gemeente fietskaart met de fietsknooppunten? Laat het weten. Dat kan via info@knooppuntkaart.nl Deze plek kun je namelijk niet bestellen via de webshop.

Een andere mogelijkheid is een vermelding als ‘gemeente Tip en Hotspotter’ hieronder op deze webpagina. Deze bestelling kun je plaatsen via info@knooppuntkaart.nl of via de webshop.

Tip en hotspotters in de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Met dank aan alle Tip en Hotspotters en ondernemers met een plek op de gemeente fietskaarten die het mede mogelijk maken dat recreanten en toeristen de online Knooppuntkaarten en routes vrij kunnen gebruiken.

De Kluis Nabij knooppunt 08
Hier komen jong én oud samen na een lekker dagje uit. Overdag voor een kopje koffie of thee en lunch op het verwarmde en overdekte terras en ’s avonds voor een smaakvol diner. Het vriendelijke en gastvrije personeel staat voor iedereen klaar.
Bekijk locatie op de gemeente fietskaart van Utrechtse Heuvelrug 
Plein 1923 – 24, Doorn
gasterijdekluis.nl

Mooirust Nabij knooppunt 66
De comfortabele safaritenten staan op een prachtige locatie aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug. In de omgeving is veel te zien en te beleven. Denk aan boswandelingen, kastelen, musea, dierenparken en fietsen natuurlijk.
Bekijk locatie op de gemeente fietskaart van Utrechtse Heuvelrug 
Haarweg 111, Leersum
www.mooirust.nl

Hallo! Hier de maakster van De Knooppunt(ansicht)kaart… Ben je ondernemer in deze gemeente en wil je ook vermeld worden? Of het nu gaat om een plek op de online-gemeente-fietskaart met de fietsknooppunten zelf. Of dat het om een vermelding gaat als ‘Gemeente Tip en Hotspotter’. Laat het weten via info@knooppuntkaart.nl en vermeld om welke gemeente het gaat.Jammer genoeg komt het voor dat bordjes onderweg foetsie of kapot zijn. Dit kun je doorgeven aan Meldpuntroutes.nl Dit landelijk meldsysteem zorgt dat de melding bij de juiste instantie terechtkomt.

Ook komt het voor dat het fietsknooppuntennetwerk zélf veranderd. Doordat er bijvoorbeeld nieuwe knooppunten bijkomen, verdwijnen of een andere plek krijgen. Geef dan een seintje via info@knooppuntkaart.nl wordt deze online fietskaart aangepast. Weet dat gedrukte Knooppunt(ansicht)kaarten zijn bijgewerkt tot de meest recente tot het moment van drukken.