Hallo Vrienden op de Fiets en B&B!

Knooppunt(ansicht)kaart

Zijn jullie al bekend met de Knooppuntkaart?
De ansichtkaart met de fietsknooppunten uit de regio.

Na een proefstart in Noord-Holland-Noord heeft Knooppuntkaart.nl in 2019 op de Fiets en Wandelbeurs gestaan in de Jaarbeurs te Utrecht om de kaarten te introduceren aan het grote publiek. De Knooppunt(ansicht)kaart is door duizenden bezoekers (en ondernemers) enorm enthousiast ontvangen. Met dit overweldigend resultaat gaat Knooppuntkaart.nl het land in.

Leuk voor de gasten van Vrienden op de Fiets en B&B. Zij fietsen er mee weg!

Hoe leuk is het je gasten te verblijden met een Knooppuntkaart.
De unieke combinatie van fietsknooppunten èn ansichtkaart. Het praktisch handzame kaartje wat je makkelijk bij je steekt met de fietsknooppunten uit de omgeving om zelf je fietsroute te kiezen. Geen gedoe met grote fietskaarten of scrollen op je mobiel tijdens het fietsen. Nee, gewoon lekker eenvoudig. Èn als ansicht ook leuk om te versturen naar familie en vrienden met een schrijvertje over gefietste routes, de omgeving en jullie gezellig gastenverblijf met heerlijk ontbijt. 

De Knooppunt(ansicht)kaarten uit je eigen regio bestel je via de webshop en zijn zeer aantrekkelijk voor je gasten.
Het is makkelijk om eerst op assortiment te klikken om vervolgens de gewenste regio(s) te kiezen.

Zijn er nog vragen? Stuur ze via de mail naar info@knooppuntkaart.nl of wil je liever telefonisch contact? Mail je telefoonnummer. Knooppuntkaart.nl neemt binnen 24 uur telefonisch contact met je op.