Geplaatst op

Route 1 vanuit Hellendoorn (OV) 45,8 km

Route Hellendoorn | Haarle | Holten | Nijverdal (45,8 km)

Fietsroute van 45,8 kilometer.
De route start bij fietsknooppunt 13 in Hellendoorn op de kruising Geerhard Boschstraat – Dorpsstraat en eindigd hier ook weer. Je kan ook starten bij een ander fietsknooppunt uit de route en vervolgens de routevolgorde aanhouden. Of de fietsknooppunten in tegenovergestelde richting fietsen wanneer je voorkeur hebt voor bijvoorbeeld de windrichting.

Klik op de groene links hieronder en lees over Nationaal Park Sallandse Heuvelrug en de plaatsen waar je onderweg doorheen fietst.
Sallandse Heuvelrug | Hellendoorn | Haarle | Holten | Noetsele | Nijverdal


Tip en hotspotters van deze Knooppuntkaart

Met dank aan alle lokale Tip en Hotspotters én ondernemers met een plek op een gemeente fietskaart! Jullie maken het mogelijk dat recreanten en toeristen de online Knooppuntkaarten en routes vrij kunnen gebruiken om zo fietsend de omgeving te ontdekken!
Zo promoten jullie samen deze regio!

Ook meedoen deze regio samen op de kaart te zetten? Mail naar info@knooppuntkaart.nl

Tokko Locco Nabij Knooppunt 02
In het nieuwste culinaire juweel van Haarle ontvangen fietsende gasten het tweede kopje koffie gratis. Gelegen in de prachtige Overijsselse natuur. Hier draait alles om de lavagrill. En met een eigentijdse sfeer, biedt Tokko Locco een unieke eetervaring die doordrenkt is met heerlijke smaken.
Almeloseweg 28, Haarle
tokkolocco.nl

Boerderijcamping en winkel ‘t Spikkie Nabij Knooppunt 02
Deze boerderijcamping en winkel met heerlijke streekproducten ligt aan de voet van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Een mooi centraal vertrekpunt om het prachtige landschap op de fiets of wandelend te verkennen.
Veldhuisweg 8, Haarle
www.spikkie.nl

B&B Het Vinkenest Nijverdal Nabij knooppunt 58
Heerlijk in een natuurlijke omgeving vertoeven, gelegen tussen De Sallandse Heuvelrug en het Reggedal, de vele oude gebruiken, cultuur maar ook outdoor mogelijkheden, gezellige horeca met haar terrasjes.
Ericaweg 26, Nijverdal
www.hetvinkenestnijverdal.nl

Hallo! Hier de maakster van De Knooppunt(ansicht)kaart… Ben je ondernemer en wil je ook vermeld worden op deze site? Als Tip en Hotspotter op een kaartnummer, route of gemeente? Of als je een plek wilt op een online-gemeente-fietskaart met de fietsknooppunten zelf. Laat het weten via info@knooppuntkaart.nl en vermeld om welke route, gemeente of kaartnummer het gaat.

Jammer genoeg komt het voor dat bordjes onderweg foetsie of kapot zijn. Dit kun je doorgeven aan Meldpuntroutes.nl Dit landelijk meldsysteem zorgt dat de melding bij de juiste instantie terechtkomt.

Ook komt het voor dat het fietsknooppuntennetwerk zélf veranderd. Doordat er bijvoorbeeld nieuwe knooppunten bijkomen, verdwijnen of een andere plek krijgen. Geef dan een seintje via info@knooppuntkaart.nl wordt deze online fietskaart aangepast. Weet dat gedrukte Knooppunt(ansicht)kaarten zijn bijgewerkt tot de meest recente tot het moment van drukken.