Hallo VVV en Tourist point-team!

Knooppunt(ansicht)kaart

Zijn jullie al bekend met de Knooppunt(ansicht)kaart?
De ansichtkaart met de fietsknooppunten uit de regio.

In 2019 heeft Knooppuntkaart.nl op de Fiets en Wandelbeurs gestaan in de Jaarbeurs te Utrecht om de kaarten te presenteren aan fietsend Nederland. Duizenden bezoekers (en ondernemers) zijn enorm enthousiast over de ansichtkaarten met de fietsknooppunten uit de regio. Met dit overweldigend resultaat gaat Knooppuntkaart.nl het land in.

Bezoekers van VVV’s en Tourist-points fietsen er mee weg!

De unieke combinatie van fietsknooppunten èn ansichtkaart. Het praktisch handzame kaartje wat je makkelijk bij je steekt met de fietsknooppunten uit de omgeving om zelf je fietsroute te kiezen. Geen gedoe met grote fietskaarten of scrollen op je mobiel tijdens het fietsen. Nee, gewoon lekker eenvoudig. Èn als ansicht ook leuk te versturen aan familie en vrienden met een (vakantie)groet over de gefietste routes, de omgeving en de gezellige terrasjes onderweg. Of als uitnodiging om een keertje samen op de fiets te stappen.

De Knooppunt(ansicht)kaarten uit je eigen regio bestel je via de webshop en zijn zeer aantrekkelijk voor de bezoekers van VVV of Tourist-point. Het is makkelijk om eerst op assortiment te klikken om vervolgens de gewenste kaart(en) uit te zoeken.

Heb je nog vragen? Stuur ze via de mail naar info@knooppuntkaart.nl of wil je liever telefonisch contact? Mail je telefoonnummer. Knooppuntkaart.nl neemt binnen 24 uur telefonisch contact met je op.