Geplaatst op

Fietsen in de gemeente Ede

Denk je aan de gemeente Ede, dan denk je aan…
Nationaal Park De Hoge Veluwe, bossen, heidevelden, zandverstuivingen, herten, burlende edel herten in de bronstijd, wilde zwijnen, reeën, het Kröller-Müller Museum, Museonder, uitkijktorens, klompenpaden, schaapskuddes, en niet te vergeten het wittefietsenplan.

Ontdek fietsend de gemeente Ede in de provincie Gelderland via de online fietskaart van Knooppuntkaart.nl

Via de rode knop hierboven: ‘Klik naar fietskaart’, kom je op de online gemeentefietskaart met alle fietsknooppunten die binnen deze gemeente liggen. Nu kun je zelf een fietsroute uitstippelen. Ben je nog niet bekend met het landelijke fietsknooppuntennetwerk? Lees dan het bericht Hallo recreatiefietser!
Veel fietsplezier!

Wil je als ondernemer zichtbaar én klikbaar zijn op deze gemeente fietskaart met de fietsknooppunten? Laat het weten. Dat kan via info@knooppuntkaart.nl Deze plek kun je namelijk niet bestellen via de webshop.

Een andere mogelijkheid is een vermelding als ‘gemeente Tip en Hotspotter’ hieronder op deze webpagina. Deze bestelling kun je plaatsen via info@knooppuntkaart.nl of via de webshop.

Tip en hotspotters in de gemeente Ede

Nationaal Park De Hoge Veluwe Gelderland
Landschappen van naaldbos, loofbos, zandverstuivingen en heide maken dit een prachtig fiets- en wandelgebied. Nationaal Park De Hoge Veluwe heeft die ingangen: Ingang Otterloo: Houtkampweg 9 | Ingang Hoenderloo: Houtkampweg 13 en Ingang Schaarsbergen: Koningsweg 17.
Nationaal Park De Hoge Veluwe

Hallo! Hier de maakster van De Knooppunt(ansicht)kaart… Ben je ondernemer in deze gemeente en wil je ook vermeld worden? Of het nu gaat om een plek op de online-gemeente-fietskaart met de fietsknooppunten zelf. Of dat het om een vermelding gaat als ‘Gemeente Tip en Hotspotter’. Laat het weten via info@knooppuntkaart.nl en vermeld om welke gemeente het gaat.Jammer genoeg komt het voor dat bordjes onderweg foetsie of kapot zijn. Dit kun je doorgeven aan Meldpuntroutes.nl Dit landelijk meldsysteem zorgt dat de melding bij de juiste instantie terechtkomt.

Ook komt het voor dat het fietsknooppuntennetwerk zélf veranderd. Doordat er bijvoorbeeld nieuwe knooppunten bijkomen, verdwijnen of een andere plek krijgen. Geef dan een seintje via info@knooppuntkaart.nl wordt deze online fietskaart aangepast. Weet dat gedrukte Knooppunt(ansicht)kaarten zijn bijgewerkt tot de meest recente tot het moment van drukken.