Geplaatst op

Fietsen in de gemeente Schouwen-Duiveland

Denk je aan de gemeente Schouwen-Duiveland, dan denk je aan…
Zee, watersport, strand, badplaatsen, waterkering, de Brouwersdam en de Grevelingendam, Nationaal Park Oosterschelde, natuurgebieden Grevelingen en Boswachterij Westerschouwen, een diversiteit aan vogels, de zeehond, bruinvissen, de zeearend, damherten en reeën, mosselen, vuurtoren Westerlicht, het Watersnoodmuseum, Slot Haamstede, Plompe Toren, musea, rijke historie en hoe bijzonder… overwinterende flamingo’s .

Ontdek fietsend de gemeente Schouwen-Duiveland in de provincie Zeeland via de online fietskaart van Knooppuntkaart.nl

Via de rode knop hierboven kom je op de online gemeentefietskaart met alle fietsknooppunten die binnen deze gemeente liggen. Nu kun je de route ‘Rondje op gemeente Schouwen – Duiveland’ van 55,7 km volgen óf zelf een fietsroute uitstippelen. Ben je nog niet bekend met het landelijke fietsknooppuntennetwerk? Lees dan het bericht Hallo recreatiefietser!
Veel fietsplezier!

Wil je als ondernemer zichtbaar én klikbaar zijn op deze gemeente fietskaart met de fietsknooppunten? Laat het weten. Dat kan via info@knooppuntkaart.nl Deze plek kun je namelijk niet bestellen via de webshop.

Een andere mogelijkheid is een vermelding als ‘gemeente Tip en Hotspotter’ hieronder op deze webpagina. Deze bestelling kun je plaatsen via info@knooppuntkaart.nl of via de webshop.

Tip en hotspotters in de gemeente Schouwen-Duiveland

Met dank aan alle lokale Tip en Hotspotters én ondernemers met een plek op een gemeente fietskaart! Jullie maken het mogelijk dat recreanten en toeristen de online Knooppuntkaarten en routes vrij kunnen gebruiken om zo fietsend de omgeving te ontdekken!
Zo promoten jullie samen deze regio!

Ook meedoen deze regio samen op de kaart te zetten? Mail naar info@knooppuntkaart.nl

Bouwman tweewielers Nabij knooppunt 74
Je kunt bij Bouwman tweewielers, waar klantgerichtheid en service belangrijk is, terecht voor verkoop, reparatie en verhuur van alle soorten fietsen en onderdelen.
Noordstraat 17, Burgh-Haamstede
bouwmantweewielers.nl

Boutique Hotel Ter Zand Nabij knooppunt 72
Het is goed toeven in dit boutique-hotel. Fietsen huren, het strand op, zeehonden spotten, zeilen op de Grevelingen of dichtbij shoppen in Burgh-Haamstede? Hier kan het. En waar verrassende gerechten worden bereid met de mooiste streekproducten in restaurant le Poirier.
Hogeweg 59, Burgh-Haamstede
www.sheetz.nl/boutiquehotelterzand

Horeca De Duinhoeve Nabij knooppunt 74
Gezellig familierestaurant op camping De Duinhoeve. Gelegen op de kop van Schouwen-Duiveland, aan de rand van de duinen, nabij het strand.
Bekijk locatie op de gemeente fietskaart van Schouwen-Duiveland
Maireweg 5, Haamstede
horecadeduinhoeve.nl

Hotel Mondragon Nabij knooppunt 07
Mondragon een plaats waar iedereen zich direct thuisvoelt. Mondragon staat voor kwaliteit, rust en geborgenheid.
Bekijk locatie op de gemeente fietskaart van Schouwen-Duiveland
Oude Haven 11, Zierikzee
mondragon.nl

Proeflokaal De Kleine Schorre Nabij knooppunt 62
Proeven en beleven van al het goede dat Zeeland te bieden heeft bij Proeflokaal De Kleine Schorre, behorend bij Wijnhoeve De Kleine Schorre. Hier geniet je van heerlijke wijnen en lekkernijen.
Bekijk locatie op de gemeente fietskaart van Schouwen-Duiveland
Zuiddijk 4, Dreischor
proeflokaaldekleineschorre.nl

Hotel Restaurant Hector Nabij knooppunt 07
Kruip lekker weg in de stoelen en banken of op het zonovergoten terras en proef van de met aandacht geselecteerde producten. Op welk moment van de dag, het jaar of het seizoen, voor welke gelegenheid dan ook… het is altijd een goed moment voor Hector!
Havenplein 25, Zierikzee
hectorzierikzee.nl

Hallo! Hier de maakster van De Knooppunt(ansicht)kaart… Ben je ondernemer in deze gemeente en wil je ook vermeld worden? Of het nu gaat om een plek op de online-gemeente-fietskaart met de fietsknooppunten zelf. Of dat het om een vermelding gaat als ‘Gemeente Tip en Hotspotter’. Laat het weten via info@knooppuntkaart.nl en vermeld om welke gemeente het gaat.Jammer genoeg komt het voor dat bordjes onderweg foetsie of kapot zijn. Dit kun je doorgeven aan Meldpuntroutes.nl Dit landelijk meldsysteem zorgt dat de melding bij de juiste instantie terechtkomt.

Ook komt het voor dat het fietsknooppuntennetwerk zélf veranderd. Doordat er bijvoorbeeld nieuwe knooppunten bijkomen, verdwijnen of een andere plek krijgen. Geef dan een seintje via info@knooppuntkaart.nl wordt deze online fietskaart aangepast. Weet dat gedrukte Knooppunt(ansicht)kaarten zijn bijgewerkt tot de meest recente tot het moment van drukken.