Geplaatst op

Bed & Bike van Knooppuntkaart 153

© Copyright Knooppuntkaart.nl Deze afbeelding mag niet worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, niet elektronisch, mechanisch, of door fotokopieën, opname, of enig andere manier, zonder voorafgaande toestemming van de uitgever.

Bed & Breakfast Karins Hof Nabij knooppunt 41
Heerlijk overnachten, ook voor grotere groepen, in landelijke sferen op deze gezellige boerderij. Rust, ruimte en relaxen in het wijdse polderlandschap van Midden Zeeuws-Vlaanderen. Geniet van de fiets- en wandelroutes of bezoek, een uur rijden van de B&B, Gent, Brugge of Antwerpen.
Molenweg 1, Zaamslag
www.karinshof.nl

Knooppuntkaart
Hallo! Hier de maakster van De Knooppunt(ansicht)kaart… Heb je een B&B of run je een hotel, camping of vakantiepark en wil je ook op deze pagina vermeld worden? Stuur dan even een mail naar info@knooppuntkaart.nl. Via een plek op Tips en Hotspots kan je GRATIS doorgeplaatst worden op Bed & Bike.

Heb je een B&B of run je een hotel, camping of vakantiepark en wil je ook op deze pagina vermeld worden? Stuur dan even een mail naar info@knooppuntkaart.nl. Via een plek op Tips en Hotspots kan je doorgeplaatst worden op Bed & Bike.

Eén druk op de knop voor eventueel meer Tips en Hotspots in deze regio. Denk aan horeca, fietsverhuur, bezienswaardigheden en natuurgebieden.