Geplaatst op

Bed & Bike van Knooppuntkaart 153

© Copyright Knooppuntkaart.nl Deze afbeelding mag niet worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, niet elektronisch, mechanisch, of door fotokopieën, opname, of enig andere manier, zonder voorafgaande toestemming van de uitgever.

B&B en theetuin ‘t Gemeentehuis Nabij knooppunt 18
Deze B&B met theetuin in Biervliet is gesitueerd in het voormalige gemeentehuis. Midden in het pittoreske dorpje Biervliet. Centraal gelegen tussen het Braakmanbos en de prachtige stranden van Zeeuws Vlaanderen. Het ideale uitgangspunt om deze mooie streek fietsend en wandelend te ontdekken.
Markt 10, Biervliet
gemeentehuisbiervliet.nl

Knooppuntkaart
Hallo! Hier de maakster van De Knooppunt(ansicht)kaart… Heb je een B&B of run je een hotel, camping of vakantiepark en wil je ook op deze Bed & Bike pagina vermeld worden? Neem dan even contact met mij op via info@knooppuntkaart.nl.

Heb je een B&B of run je een hotel, camping of vakantiepark en wil je ook op deze pagina vermeld worden? Stuur dan even een mail naar info@knooppuntkaart.nl.

Eén druk op de knop voor eventueel meer Tips en Hotspots in deze regio. Denk aan horeca, fietsverhuur, bezienswaardigheden en natuurgebieden.