Geplaatst op

Tips en hotspots van Knooppuntkaart 002

Via het landelijk fietsknooppuntennetwerk is het heerlijk fietsen binnen deze regio. Neem bijvoorbeeld het Waddengebied tussen Den Helder en Hippolytushoef. Een omgeving grenzend aan de Waddenzee; UNESCO Werelderfgoed, het Amstelmeer en een stuk van het voormalig Waddeneiland Wieringen. Natuurlijk de kustplaatsen Callantsoog, Groote Keeten, Julianadorp, Huisduinen en Den Helder. Met daarachter de duinen en bollenvelden die zorgen voor een ware kleurexplosie in het voorjaar. En wil je even opsteken? Onderweg kan je ruim kiezen tussen gezellige terrassen en mooie plekjes in de natuur. Kortom, het is hier goed toeven!

Knooppuntkaart 002

IJssalon IJsie Prima Nabij knooppunt 26
Genieten Van Het Lekkerste IJs? IJsie Prima is dagelijks geopend voor je favoriete smaken ambachtelijk schepijs, softijs, frozen yoghurt, ijscoupes, ijskoffie’s en illy koffie.
Dorpsplein 27, Callantsoog
www.ijsieprima.nl

Camping De Nollen Nabij knooppunt 84
Kamperen met het Noordzee-strand binnen handbereik. Genieten van frisse lucht, zee, duinen en een ontspannen sfeer, dat is Camping De Nollen in Callantsoog!
Westerweg 8, Callantsoog 
www.denollen.nl

Camping Duinzoomhoeve Nabij knooppunt 99
Midden tussen de bollenvelden, op steenworp afstand van duin en strand, vindt u de luxe boerencamping Duinzoomhoeve. Rustig gelegen tussen Julianadorp en Den Helder.
Middenvliet 7, Julianadorp
duinzoomhoeve.nl

Fietsverhuur Sport Nu Nabij knooppunt 76
Wil je fietsen over het voormalig eiland Wieringen, een dagje naar Den Helder of het mountainbikeparcours in het Dijkgatbos ervaren…, dan ben je bij Sport Nu op het juiste adres!
Westerlanderweg 160, Westerland
www.sport-nu.nl

eFFe in ‘t Dorp Nabij knooppunt 75
Een warme ambiance waar u in een ongedwongen sfeer kunt genieten van de gastvrijheid en culinaire creaties.
Loopuytpark 10, Julianadorp
efferestaurants.nl

Kooij Tweewielers Nabij knooppunt 15
Eerlijk en passend advies Een ‘no nonsens’ fietsenzaak op de hoek van het dorp. Een ons kent ons mentaliteit.
Cornelis Keijzerlaan 2, Anna Paulowna
kooij-tweewielers.nl

Restaurant Leuk! Nabij knooppunt 01
Lachende gezichten, glinsterende ogen, verlekkerde blikken. Daar doet Leuk! elke dag z’n best voor. Laat je culinair verwennen door het team…
Willemsoord 60a, Den Helder
www.leukrestaurant.com