Geplaatst op

Tips en hotspots van Knooppuntkaart 037

Kaartnummer 037

Camping Diever Nabij knooppunt 69
Geniet van een heerlijke vakantie op deze gezinscamping midden in de prachtige Drentse bossen. Kamperen met uw tent, caravan of camper of huur een leuke mooie accommodatie in het bos van zeer basic tot luxe zoals de Boomhut xxl.
Haarweg 2, Diever
www.campingdiever.nl

The Teaspoon Nabij knooppunt 93
‘The Teaspoon’ is de naam van een Bed & Breakfast, theewinkel en online theewinkel in Dwingeloo. Je kunt er “op de bonne fooi” of op afspraak terecht. En natuurlijk 24/7 in de online theewinkel.
Westeinde 29, Dwingeloo
www.theteaspoon.nl

Reiber Rijwielen Nabij knooppunt 93
Wil je een dagje fietsen in het mooie Drenthe of een keer op een speciale fiets rijden? Huur hier de perfecte fiets. Ook bieden zij een uitgebreid assortiment van verschillende mooie modellen aan voor de verkoop en repareren zij fietsen. Of geven onderhoudsbeurten, ongeacht waar je deze gekocht hebt.
Brink 24, Dwingeloo
www.reiberrijwielen.nl

De Bospub Nabij knooppunt 83 en 95
Op een prachtige plek in het Nationaal Park ‘het Dwingelderveld’ ligt aan de rand van het bos de Bospub. Gezellig opsteken tijdens het fietsen in deze mooie omgeving. Of starten met de mooie wandeltochten die hier beginnen.
Bosrand 18, Lhee / Dwingeloo
www.bospub.nl

Hotel & Restaurant Wesseling  Nabij knooppunt 93
In Dwingeloo ligt het oudste familie hotel van Nederland. Hotel & Restaurant Wesseling. Te midden van maar liefst twee Drentse nationale parken. Prachtig fietsen en wandelen dus. Geniet hier van een heerlijke ovenachting, diner of ontspannen borrel in het restaurant, café of terras.
Brink 26, Dwingeloo
www.hotelwesseling.nl

Ben je ondernemer uit de regio van Knooppuntkaart 037 en wil je ook vermeld worden?
Ja, ik wil ook vermeld worden op Tips en Hotspots