Geplaatst op

Tips en hotspots van Knooppuntkaart 050

© Copyright Knooppuntkaart.nl Deze afbeelding mag niet worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, niet elektronisch, mechanisch, of door fotokopieën, opname, of enig andere manier, zonder voorafgaande toestemming van de uitgever.

Nationaal Park Weerribben-Wieden
Nationaal Park Weerribben-Wieden staat bekend om haar laagveenmoeras. Het grootste van Noordwest-Europa. Een bijzonder natuurgebied. Prachtig om te ontdekken op de fiets, te voet en varend in een kano of boot. Veel informatie staat op 
visitweerribbenwieden.com

Restaria Blokzijl Nabij knooppunt 44
In dit mooie horecapand in het toeristische en pittoreske Blokzijl aan de havenkolk is het genieten van koffie met lekkers tot aan een 3 gangen keuzemenu. Bij mooi weer buiten, prachtig uitkijkend over de haven!
Bierkade 1, Blokzijl
www.restariablokzijl.nl

Bakkerij Houtsma Nabij knooppunt 73
Gevestigd in de oude binnenstad van het voormalig vissersstadje. Voor heerlijk ambachtelijk brood en banket. Op terras of binnen kun je genieten van belegde broodjes met koffie. Ook heeft de bakkerij een high-tea-, picknick-, ontbijt- en brunchservice.
Kerkstraat 70, Vollenhove
www.bakkerij-houtsma.nl

De Kazerne Nabij knooppunt 66 en 67
Deze ijssalon, broodjeszaak en cadeauwinkel is gevestigd in het voormalige gemeentehuis. Vroeger de ruimte van de brandweer. Vandaar de naam ‘De Kazerne’. Bij binnenkomst zie je de kapstokken met daarop de geschreven namen van de voormalige brandweermannen uit Wanneperveen.
Veneweg 103 C, Wanneperveen
dekazernewanneperveen.nl

Knooppuntkaart
Hallo! Hier de maakster van De Knooppunt(ansicht)kaart… Wil je ook vermeld worden als Tip en Hotspot in bovenstaande regio? Bestel je plek via de bestelknop of stuur mij een mail.
Vermeld het kaartnummer* bij je bestelling.
info@knooppuntkaart.nl

Ben je ondernemer uit de regio van Knooppuntkaart 050 en wil je ook vermeld worden?
*Vul kaartnummer 050 in tijdens het bestelproces.