Geplaatst op

Tips en hotspots van Knooppuntkaart 023

© Copyright Knooppuntkaart.nl Deze afbeelding mag niet worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, niet elektronisch, mechanisch, of door fotokopieën, opname, of enig andere manier, zonder voorafgaande toestemming van de uitgever.

Minicamping ‘t Schaepeweitje Nabij Knooppunt 50
Een rustig en kindvriendelijke camping centraal gelegen op Walcheren. Op steenworp afstand van vele toeristische bezienswaardigheden. Heerlijk om te ontdekken op de fiets. De dorpen, de kust, en niet te vergeten de ‘Zeeuwse Rivièra’, nabij Biggekerke.
Noordweg 5, Biggekerke
www.schaepeweitje.nl

Bombaai Strandbar Nabij Knooppunt 40
Strandbar aan het knusse strand van Westkapelle. Kleurrijk, sfeervol en een groot terras. Hier worden al je zintuigen geprikkeld. Verrassende streetfood gerechten, lokale specialiteiten en wereldse cocktails wisselen elkaar af. Kortom, genieten van de unieke sfeer en smaken.
Bekijk locatie op de gemeente fietskaart van Veere
Strand Westkapelle 80, Westkapelle
www.bombaai.nl

Kasteel van Batavia Nabij Knooppunt 10
Kasteel van Batavia is een begrip in de regio op een prachtige locatie onderaan de stoere Zeedijk van Westkapelle. Hier kun je heerlijk genieten van een goede kop koffie met huisgemaakt gebak, lunchen, dineren of gezellig borrelen op het terras.
Bekijk locatie op de gemeente fietskaart van Veere
Zuidstraat 143, Westkapelle
kasteelvanbatavia.nl

De IJsfiets Walcheren Nabij Knooppunt 08
IJssalon op Walcheren. Voor ijs, belegde broodjes, koffie, milkshakes, ice coffee en tosti’s. En met de foodtruck en ijsfiets komen zij ook op locatie.
Bekijk locatie op de gemeente fietskaart van Veere
Middelburgsestraat 38, Koudekerke
De IJsfiets Walcheren

Strandpaviljoen de Strandzot Nabij Knooppunt 40
Gelegen op het mooie strand van Zoutelande in het (bijna) altijd zonnige Zeeland! Een fijne plek voor families, vrienden, geliefde, jong & oud om samen herinneringen te maken tijdens een heerlijke lunch, borrel of diner.
Bekijk locatie op de gemeente fietskaart van Veere
Zoutelande strand 90, Zoutelande
www.strandzot.nl

Knooppuntkaart
Hallo! Hier de maakster van De Knooppunt(ansicht)kaart… Wees de eerste Tip en Hotspotter in déze regio! Bestel je plek via de bestelknop of stuur een mail.
Vermeld het kaartnummer* bij je bestelling.
info@knooppuntkaart.nl

Ben je ondernemer uit de regio van Knooppuntkaart 023 en wil je vermeld worden?
*Vul kaartnummer 023 in tijdens het bestelproces.